Samling:13:00
En poäng i Boren efter svängig match
2021-08-28 16:04

Nässjö FFs herrar fick med sig en poäng från Boren, efter underläge 3-0 i paus.

Nässjö FF startade vansinnigt svagt, en första halvlek där man kladdar på bollen alldeles för mycket, och ledningen i paus kunde varit större...

Andra halvlek blev bättre, lite rakare spel, och kvitteringen kom i matchen absoluta slut, där Endrit hyseni via ribban och målvakten kunde styra in skottet fram till 3-3...

Redaktionens utsände rapporterar om att Max Johansson stod för en bra insats, och att Pontus Göth i vanlig ordning stod för ett piggt inhopp, men att det i övrigt var en  slätstruken insats.

Tyvärr är väl inte en poäng vad redaktionen hoppas på mot Boren, men som matchen gestaltade sig ska man vara glad för det man fick med sig i alla fall. Vi hoppas på en bra insats hemma nästa söndag, när jumbon Söderköping väntar, men just nu känns en topplacering ganska avlägset, tyvärr.

Vi håller tummarna för våra damer imorgon, de tar emot Jönköping Södrakl 17.00 , välkomna till Vallen då!   🔵⚪️🔴