Samling:18:00
Tre viktiga poäng på Heds arena
2022-09-03 08:16
Segerjubel i omklädningsrummet efter matchen mot Hvetlanda GIF

Nässjö FF tog tre viktiga poäng när Hvetlanda GIF besegrades borta, 3-0 skrevs segern till efter 2-0 i paus.

Viktiga poäng på spel, speciellt för hemmalaget som befinner sig i en prekär situation när man ser till tabellen. Dock var det för dagen rödklädda Nässjö FF som inledde starkt och redan 25 minuter in i matchen hade NFF skaffat dig en 2-0-ledning efter mål av Pontus Göth och Milos Mladenovic.
Hemmalaget hade bekymmer med Nässjös höga intensiva press, onekligen är NFF fysiskt starka, härligt att skåda!
Halvvägs in i halvlek två krockade hemmalagets Oskar Stejdahl med vår Antonio Crnoja, vilket resulterade i att ambulans fick köras in på planen och transportera bort killarna, otäckt men de var ändå hela tiden vid medvetande. Väl igång gjorde Dan Danneman slut på spänningen med 3-0, därmed var poängen nerpackade i Sörens väska och på väg hem till Vallen, riktigt skönt!
Nässjö hänger därmed på i toppen och kommande helgs hemmamatch mot Boren blir i det närmsta en seriefinal beroende på hur matcherna går idag, spännande värre!

Nu laddar vi för damernas match idag klockan 12 på Vallen - välkomna upp!!