SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Dam/F16 Truppen

FC Vetlanda Dam U
3 - 0
Nässjö FF B
FC Vetlanda Dam U3 - 0Nässjö FF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 21 juni, 19:00
Plats:Heds Arena
Tävling:
Matchnummer: 142302048
Samling:18:00
Förlust i premiären för B-laget
2021-06-27 09:46
Pelle peppar tjejerna i en vattenpaus.

B-laget räckte inte till i div 4 premiären borta mot FC Vetlanda.

Det blev förlust mot FC Vetlanda i seriepremiären i div 4 på ett bedrövligt konstgräs på Heds arena. Låg småsten på konstgräset som man verkligen kan undra hur det hamnat där. Men det var ju lika för båda lagen att försöka bemästra den svårspelade ytan.

Nässjö började lite bättre och skapade lite halvchanser innan Vetlanda tog över taktpinnen och pressade ner Nässjölaget på sin planhalva. I 11:e minuten tar Vetlanda ledningen med ett skott från högerkanten som går stolpe in strax under krysset, otagbart för Hanna. Vetlanda fortsätter att skapa chanser men 1-0 står sig till paus. 2-0 kommer bara några minuter in i andra halvlek efter en lång utspark som ger friläge för Vetlanda, Hanna räddar första läget men returen hinner hon inte parera. Vetlanda sparkade ofta långa utsparkar, det var en tydlig taktik från deras sida och de skapade en hel del på dessa utsparkar. Nässjö flyttar upp spelet efter detta och börjar skapar en del lägen. Har bland annat två bollar i ribban men det är en sådan dag när bollen inte vill in. 3-0 kommer sedan i 72:a minuten återigen efter en lång utspark som efter lite flipperspel studsar fel och ger en Vetlanda spelare öppet mål mer eller mindre och då är det tungt för tjejerna. De ger dock inte upp utan kämpar på i värmen men effektiviteten var inte där denna gången. Plus till Ebba Åsenhed Angvall på vänsterkanten och våra två tjejer födda 06 Agnes Larsson och Elsa Sörmander som verkligen tog för sig.

 

B-laget har inga fler matcher innan sommaruppehållet men A-laget spelar sin premiär den 28:e juni mot Bankeryd på bortaplan. 


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer