SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Dam/F16 Truppen

Gripenbergs BK
2 - 2
Nässjö FF
Gripenbergs BK2 - 2Nässjö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 mars, 17:30
Plats:Svartåvallen
Tävling:
Matchnummer: 143202006
Samling:16:30
Vinst efter straffar i Toyota cup
2022-03-27 22:25

En väl genomförd match där vi försökte rulla boll mot ett fysiskt starkt lag. Resultatet blev till slut 2-2 efter fullt spelad matchtid.

Eftersom detta var en cupmatch fick matchen avgöras på straffar, vilket var en bra träning för tjejerna. Ett stort plus till Hanna som räddade inte mindre än fyra straffar. Vi vann till slut matchen med den 8:e avgörande straffomgången.

 

Ett stort plus till våra lånetjejer från F 07 -Ines Karlsson och Simone Johansson som var helt respektlösa och spelade som om de aldrig gjort annat än att spela damfotboll. Det här var en lärorik match för våra unga tjejer som stod upp bra mot ett äldre och erfaret gäng vilket bådar gott för framtiden. Målskyttar under ordinarie speltid var Emma Mölzer Ericson och Delila Salkic

 

Vi vill också lägga en extra tanke till vår Clara som gjorde sig rejält illa i knät. Vi håller alla tummarna för att det ska vara en lindrig skada och att hon snart kan vara tillbaka på planen igen.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer