SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Fotbollskolan 2013

Match mot Eksjö Fotboll med mera!
2021-09-05 19:27

25 september

Som en rolig avslutning på fotbollsterminen kommer vi den 25 september att möta Eksjö i en träningsmatch. Vi är på Hultetplanen där vi brukar träna. Två matcher spelas klockan 10:30 och två matcher spelas 11:30. Vilken match ditt barn kommer att delta i får du information om inom kort. Vi skickar ut kallelse via SportsAdmin Medlemsapp och via Supertext. Använd också någon av dessa appar för att anmäla ditt barn till match. Sista datum för att anmäla sig till matchen är tisdag den 21 september.

Vi önskar att alla barn som är med på matchen har någon vuxen med sig, förälder eller anhörig, som ansvarar för barnen före och efter att matchen spelas.

Det kommer inte att finnas tillgång till omklädningsrum utan alla barn får byta till om matchtröja nere vid planen.

 

 

18 september

Drygt ett 10-tal av er har redan anmält era barn till att vara med på Skogsvallen den 18 september för att delta i övningar som Smålands FF använder för att utbilda sina ledare. Tiderna denna dag är klockan 10-12. Mer information och påminnelse skickas inom kort till de som anmält sig till denna dag.

 

 

SportsAdmin Medlemsapp

Ladda gärna hem appen SportsAdmin för att få kallelse till framtida matcher, se träningskalender mm. Den är gratis och finns på AppStore och Google Play. Bifogat i detta mejl finns en lathund som förklarar hur du kommer igång med appen.

 

 

NFF.nu

Information angående laget finns också på nff.nu under fliken fotbollsskolan och 2013.

 

 

Terminsavslutning

Sista träningen för höstterminen är torsdagen den 30 september. Vi tackar för att vi fått låna era duktiga fotbollsspelare och det är jätteroligt att se utvecklingen som skett under denna fotbollssäsong! Hoppas vi ses igen i april när vi drar igång igen. Håll utkik på nff.nu för exakt datum.

 

Med vänliga hälsningar från Emelie, Jennifer, Johan och Micke!


Nyhetsarkiv
Start av höstsäsongen2021-08-14 17:31
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer