SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
P 11 Truppen

Föräldraträff måndag 16/8 kl 18:00
2021-08-11 21:53

Hej!
Vi kunde ju tyvärr inte köra en gemensam träff för alla er föräldrar till våra killar i P11 truppen  i samband med att vi drog i gång säsongen i våras. Nu är dock pandemiläget en hel del bättre så vi tänker vi kör en utomhusträff i samband med träningen på måndag. Vi kommer gå igenom vad det innebär att vara fotbollsspelare resp fotbollsförälder i NFF (för den nyfikne finns en  info tillgänglig under "dokument" på våra lagsida) samt hur vi planerar jobba med denna nya hemsida för t.ex. matcher. 

Ingen anmälan behövs, men vi hoppas förstås på god uppslutning!

När: Måndag 16/8 kl 18:00

Plats: Träffas vid NFFs klubbstuga på Skogsvallen

Vilka: Föräldrar och ledare till killarna i P11-laget

 

Tränings som vanligt kl 17:00 även denna dag, men vi slutar en halvtimme tidigare än vanligt.
Vill barnen stanna kvar på konstgräsplanen (där vi har måndagsträningen) medan föräldramötet pågår så är det ok.

Hälsningar,
Ledarna

 

PS: Vi provar redan nu att skicka kallelser till helgens matcher via mailutskick från denna hemsida (som Kalle G även informerat om via Supertext). Till helgens matcher går det bra att anmäla sig både via appen "Sportsadmin medlemsapp" eller vi supertext. Vi kommer dock med tiden gå över helt till Sportsadmin så testa gärna redan nu om det funkar för er.
En kort beskrivning av hur man använder "Sportsadmin medlemsapp" finns också upplagt under nämda "dokument" på vår egna lagsida.

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer