SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
P 11 Truppen

Några intryck från dagens hemmamatcher mot Mariebo och Vetlanda
2021-08-14 15:57

Hej!
Det var fantastiskt roligt att stå vid sidan om matchen som ledare på dagens matcher. Petter, Wisam och jag var med på matchen mot Mariebo och vi pratade inför matchen en hel del om att samarbeta, hålla sina positioner, peppa varandra och att våga gå ut och göra en bra insats.
Nu en stund efteråt kan vi bara konstatera att det var en fröjd att se killarna lira fotboll. Några exempel: Bra snack, man hjälpte sin kollega med understöd i det defensiva, fina målvaktsinsatser (vi roterade som vanligt på tre killar där) och sist men inte minst flera grymma exempel på anfallskombinationer med både 2,3 och 4 passningar innan vi även gjorde mål! Och ja, klar förbättring i positionsspelet också och absolut - i dag vågade alla killar gå ut och spela. 
Enligt Kalle G och Christian så var den andra hemmamatchen mot Vetlanda också en story i samma anda. Så sammantaget två brillianta insatser som lag kryddat med flera goda exempel på individuella prestationer och överlag ett härligt engamenag.
Att vi sedan även vann bägge matcherna bidrog förstås också till att även killarna var supernöjda när slutsignalen gick...

 

Till sist. Det var många föräldrar på plats idag som också bidrog till en härligt stämning. Fortsätt så - ni är ett viktigt stöd för hela laget.


/Ledarna genom Kalle M

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer