SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.

Ny information till Fotboll för alla gänget!
2021-09-02 08:00

Hej Alla!

 

Bra jobbat de första höstträningarna – även om vädret inte varit det bästa alla gånger, kul att ni hänger i och tränar!

 

Glöm inte kolla då och då på hemsidan,  ni hittar information på www.nff.nu  och klickar på  ”FOTBOLL FÖR ALLA”  så kommer ni till oss.

 

 

Här kommer lite information om vad som kommer framöver:

Söndagen den 12 september är det match i Vetlanda, matchstart klockan 11.00 på Vitalavallen, och vi samlas vid Mio möbler 9.30.  

 

Anmäl om ni vill och kan vara med på SMS eller Mail till Kent eller Roger, ni hittar adresser och nummer längst ned på pappret. Senast tisdagen den 7 september vill vi ha in anmälan! 

 

När ni anmäler skriver ni in om ni har allergier – ( om det bjuds på något ) och, viktigt, om ni behöver skjuts!  Vi hoppas de flesta löser transport och att ni pratar ihop er boenden emellan – men vi kan också lösa ett par platser om det behövs!

 

OBS!  Blir vi jättemånga som anmäler sig, kommer vi kanske inte kunna åka med alla, men då kommer vi åka de som varit på flest antal träningar. Vi åker med ungefär 15 spelare, kanske någon mer eller mindre.

 

Är man inte med den 12:e, så vill vi att ALLA bokar den 2 oktober – då är nästa match! Då blir det kombinerad avslutning / match mot Eksjö Fotboll, hemma på Skogsvallen klockan 12.00, då vill vi ha alla på plats! Mer om detta kommer senare.

 

Med vänliga hälsningar // Ledarna

 

Anmälan på SMS eller Mail till

 

Kent Karlsson                    070-246 75 98                  kkn@nevotex.se

 

Roger Andersson              070-720 42 15                  roger.andersson@sandstedtel.se

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer