SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.

Medlems information
2021-06-08 10:48

Precis som övriga branscher så väljer vi i Nässjö FF att gå samma väg. Att digitaliseras! Nu känner vi som förening att vi vill vara med att bidra till utvecklingen av Föreningssverige så vi väljer att hoppa på det tåget.

Genom att följa med tåget kommer vi att använda oss av Kansliservice - ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att ge oss som förening bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet eftersom detta kommer innebära minskad manuell administration för oss. Detta skapar tid för ytterligare utveckling och ständig förbättring av vår förening.

För dig som medlem innebär det att du kan betala våra fakturor med nya digitala betalningsmetoder allt för att ge dig som medlem, utövare eller målman en bättre upplevelse och smidigare betalning. Nu kommer du kunna välja att betala med tre olika betalsätt, kortbetalning, faktura eller delbetalning.

Administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer på våra fakturor för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.

Nässjö Fotbollförening

Styrelsen

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer